JOSPER GERECHTEN
Steaks, burgers en vis uit de houtskooloven

Voorgerechten

KOUD
Plank met diverse koude vleessoorten € 9,75 p.p.
onder andere carpaccio, gerijpt vlees van het Mangalica-varken, vanaf 2 personen

WARM 
Pulled Pork € 9,50
langzaam gegaard en gemarineerd varkensvlees op 100% houtskool – barbecue-style

Gamba’s van de barbecue-aioli € 11,75 p.p.
Geserveerd met broodjes en botertjes

Hoofdgerechten

Mangalica varkensteaks – Zuidwolde Holland

Boston Butt procureur ± 250 gram € 22,50
langzaam gegaarde en gegrilde steak

Rundersteaks

Ladysteak – Black Angus Grainfed
Australië ± 190 gram € 24,50

Gentlemen’s steak – Black Angus Grainfed
Australië ± 250 gram € 27,50

Tenderloin (tournedos) Hereford
peper- of stroganoffsaus
Ierland ± 200 gram € 26,50

Baander ribsteak Groninger blaarkop
dry-aged 3 à 6 weken Nederland
± 450 gram € 31,50

Joviandersteaks

Zacht, mals en mager kalfsvlees met de karakteristieke smaak van (jong) rundvlees

Ribeye – witblauw
Nederland ± 200 gram € 23,50

Kalfsoester – witblauw
Nederland ± 200 gram €21,50

Runderburgers Prime Beef Hereford

Big Baander Burger ± 200 gram € 14,75
Briochebrood – sla – bacon – tomaat – kaas – augurk – rode ui – Tucker Joe-barbecuesaus

Vis

Fishstew – Vispannetje ‘bouillabaisse’-wijze € 19,75

Hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, gebakken aardappelen, groente en salade.

De samenstelling van onze gerechten en hun ingrediënten kan allergenen bevatten.
Voor informatie, vraag ons personeel.