Herman Arends met “de Josper”

 

De keukenbrigade staat onder leiding van chef kok Herman Arends. Herman kookt al vele jaren met passie en vernieuwende technieken.

Hij bereidt samen met zijn keukenbrigade een diversiteit aan koude/warme voorgerechten, hoofdgerechten en patisserie. Ook koude en warme buffetten worden met veel zorg door hun bereid voor in ons restaurant of op locatie.

Zeer vernieuwend in onze keuken en voor de gasten is de houtskooloven “Josper”.

chef foto

De Josper is een elegante combinatie van grill en oven.
• 100% op houtskool
• Dubbele oven- en grillfunctie in een gesloten barbecue
• Door de temperaturen tussen 250 en 400 ºC behoudt het gerecht zijn delicate smaak.

De steaks van het Hongaarse wolvarken ‘Mangalica’, geweid in een natuurlijke
omgeving van het Drentse Zuidwolde, zijn uitermate geschikt voor bereiding in de Josper.
Onze rundersteaks worden uitsluitend geselecteerd uit de allerbeste vleesrassen; onder andere Hereford- en Angus-rund. Door de hoge marmering en intermusculaire vetten behouden deze steaks, in combinatie met de Josper, hun unieke, natuurlijke smaak.

Sommige steaks en ribstukken zijn drie tot zes weken gerijpt in speciale rijpkasten. Het grillen van de steaks op 100% houtskool, peper en zout én de passie van onze koks doen de rest.

Laat u door Herman en de keukenbrigade verrassen, met gerechten uit deze 100% houtskooloven.

Kijk op onze menukaart “Josper gerechten“.