SEIZOENSKAART WILDGERECHTEN

Voorgerechten

Wildbouillon €5,25
Kwartelei – bospaddestoelen – wild zwijn rookworst

Pasteitje met gemengd wild €9,75

Gerookte eendenborst€11,75
Mesclun van sla – kroket van eendenrilette – geconfijte zilveruitjes – walnoot

Proeverij van diverse wildgerechten €13,75
Mini wildpastei – Rillettes van wild – eendenham
wijldzwijncoppa – terrine fazant caranthard (paté) – uitjes confijt

 

Drinksuggestie:

– Drinksuggestie: Hertog Jan Bockbier –


Hoofdgerechten

Stoofpotje gemengd wild €19,75
Chef ’s receptuur

Geconfijte Parelhoenbout €21,75
Tutti frutti – preiselbeerensaus

Hertentournedos €24,50
rodewijnsaus van ripasso

Wildtrio €26,50
Hert – wild zwijn – fazant – saus supreme

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met passende garnituren.


Wijnsuggestie:

Valpolicella RIPASSO
Classico Superiore DOC 2015
Gemaakt van de druiven van de befaamde Amarone (2e fermentatie)
per glas €4,90
per fles €26,00

AMARONE della Valpolicella
Classico DOCG 2012
per fles € 39,50

AMARONE Reserva 2010
L’Amarone della Casa dei Bepi – Classico DOCG
Azienda Agricola Viviani – Mazzano di Negrar – Verona
per fles € 69,50