JOSPER GERECHTEN
Steaks, burgers en vis uit de houtskooloven
Voorgerechten
KOUD
Plank met diverse koude vleessoorten € 9,75 p.p.
onder andere carpaccio, gerijpt vlees van het Mangalica-varken, vanaf 2 personen
WARM
Pulled Pork € 9,50
langzaam gegaard en gemarineerd varkensvlees op 100% houtskool – barbecue-style
Gamba’s van de barbecue-aioli € 11,75 p.p.
Geserveerd met broodjes en botertjes
Hoofdgerechten
Mangalica varkensteaks – Zuidwolde Holland
Boston Butt procureur ± 250 gram € 22,50
langzaam gegaarde en gegrilde steak
Rundersteaks
Ladysteak – Black Angus Grainfed
Australië ± 190 gram € 24,50
Gentlemen’s steak – Black Angus Grainfed
Australië ± 250 gram € 27,50
Tenderloin (tournedos) Hereford
peper- of stroganoffsaus
Ierland ± 200 gram € 26,50
Baander ribsteak Groninger blaarkop
dry-aged 3 à 6 weken Nederland
± 450 gram € 31,50
Joviandersteaks
Zacht, mals en mager kalfsvlees met de karakteristieke smaak van (jong) rundvlees
Ribeye – witblauw
Nederland ± 200 gram € 23,50
Kalfsoester – witblauw
Nederland ± 200 gram €21,50
Runderburgers Prime Beef Hereford
Big Baander Burger ± 200 gram € 14,75
Briochebrood – sla – bacon – tomaat – kaas – augurk – rode ui – Tucker Joe-barbecuesaus
Vis
Fishstew – Vispannetje ‘bouillabaisse’-wijze € 19,75
Hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, gebakken aardappelen, groente en salade.
De samenstelling van onze gerechten en hun ingrediënten kan allergenen bevatten.
Voor informatie, vraag ons personeel.