| ||
De Josper is een elegante combinatie van grill en oven: 100% op houtskool; Dubbele oven- en grillfunctie in een gesloten barbecue; Door de temperaturen tussen de 250°C en 400°C behoudt het gerecht zijn delicate smaak. Onze rundersteaks worden uitsluitend geselecteerd uit de allerbeste vleesrassen; onder andere Hereford- en Black Angus-rund. Door de hoge marmering en intermusculaire vetten behouden deze steaks, in combinatie met de Josper, hun unieke, natuurlijke smaak. Sommige steaks en ribstukken zijn drie tot zes weken gerijpt in speciale rijpkasten. Het grillen van de steaks op 100% houtskool, peper en zout én de passie van onze koks doen de rest! | ||
|
| |
Plank met diverse koude vleessoorten v.a. 2 pers. | €9,95 p.p. | |
Pulled Pork – Coleslaw | €9,75 | |
Gamba’s van de barbecue | €11,95 | |
|
| |
Varkenssteaks | ||
Boston Butt procureur ± 250 gram | €22,50 | |
Rib Roast ± 400 gram | €28,50 | |
Rundersteaks | ||
Ladysteak – Black angus-Grainfed ± 200 gram | €24,50 | |
Gentlemen’s steak – Black angus-Grainfed ± 275 gram | €27,50 | |
Tenderloin (ossenhaas) ± 200 gram | €27,50 | |
Drinksuggestie: Doc. Collins Whiskey (met honing of vanille) | €4,95 | |
Varkenssteaks | ||
Rib eye ± 200 gram | €23,75 | |
Runderburger Prime Beef Hereford | ||
Broodje Big Baander Burger ± 200 gram | €17,50 | |
Bietenburger – Bietenbriochebroodje (vegetarisch/veganistisch) | €16,50 | |
Vis | ||
Fishstew – Vispannetje | €19,95 | |
Zalm | €21,50 | |
|