SEIZOENSKAART WILDGERECHTEN

Voorgerechten

Wildbouillon €5,25
Kwartelei – bospaddestoelen – wild zwijn rookworst

Pasteitje met gemengd wild €9,75

Frisse wintersalade – gerookte wild zwijn haas €11,75

Proeverij van diverse wildgerechten €13,75
Eendenham – Mini wild pasteitje – Wild zwijn sucade – Gerookte gansfilet – Reepaté

Drinksuggestie:
Drinksuggestie: Hertog Jan Bockbier


Hoofdgerechten

Eendenborstfilet €21,75
Sinaasappel-Grand Marniersaus

Langzaam gegaarde hazenbout €21,75
Rode wijn jus

Hertentournedos €24,50
wildzwijn wangetje – cantharellen jus

Wildtrio €26,50
Hert – wild zwijn – fazant – rode port saus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met passende garnituren.


Wijnsuggestie:

DE GRAS – RESERVA
Carmenère
Chili 2017
per glas € 4,75
per fles € 24,50

Valpolicella RIPASSO
Classico Superiore DOC 2015
Gemaakt van de druiven van de befaamde Amarone (2e fermentatie)
per glas € 4,90
per fles € 24,90

AMARONE della Valpolicella
Classico DOCG 2012
per fles € 39,50

AMARONE Reserva 2010
L’Amarone della Casa dei Bepi – Classico DOCG
Azienda Agricola Viviani – Mazzano di Negrar – Verona
per fles € 67,50