
Doordat wij uitsluitend werken met verse (seizoens)producten, vernieuwen wij ongeveer elke 2 maand onze dinerkaart!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
De Josper is een elegante combinatie van grill en oven: 100% op houtskool; Dubbele oven- en grillfunctie in een gesloten barbecue; Door de temperaturen tussen de 250°C en 400°C behoudt het gerecht zijn delicate smaak. Onze rundersteaks worden uitsluitend geselecteerd uit de allerbeste vleesrassen; Door de hoge marmering en intermusculaire vetten behouden deze steaks, in combinatie met de Josper, hun unieke, natuurlijke smaak. Sommige steaks en ribstukken zijn drie tot 6 weken gerijpt in speciale rijpkasten. Het grillen van de steaks op 100% houtskool, peper en zout én de passie van onze koks doen de rest! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Voorgerechten | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rundercarpaccio | 12 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Steak Tartaar Stroganoff | 13 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gravad Lax Zalm | 13 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Crème Brûlée van Bospeen (V) | 14 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Buffelmozzarella | 14 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bao Bun met Buikspek | 14 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Charcuterie Plank | 11 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ambachtelijk gebakken broodvan bakkerij Kalkdijk | 5 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tom Kha Kai | 6 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Soep van het Seizoen (V) mogelijk | 6 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
V = vegetarisch | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|