Doordat wij uitsluitend werken met verse (seizoens)producten, vernieuwen wij ongeveer elke 2 maand (m.u.v. de ‘Baander Classics’) onze dinerkaart!
22 maart zullen wij weer starten met een vernieuwd menu!
22 maart zullen wij weer starten met een vernieuwd menu!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
De Josper is een elegante combinatie van grill en oven: 100% op houtskool; Dubbele oven- en grillfunctie in een gesloten barbecue; Door de temperaturen tussen de 250°C en 400°C behoudt het gerecht zijn delicate smaak. Onze rundersteaks worden uitsluitend geselecteerd uit de allerbeste vleesrassen; Door de hoge marmering en intermusculaire vetten behouden deze steaks, in combinatie met de Josper, hun unieke, natuurlijke smaak. Sommige steaks en ribstukken zijn drie tot 6 weken gerijpt in speciale rijpkasten. Het grillen van de steaks op 100% houtskool, peper en zout én de passie van onze koks doen de rest! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Voorgerechten | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Carpaccio van Rund | 12 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gepekelde Rib-eye | 14 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Huisgerookte zalm | 13 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rivierkreeft | 13 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Burratine (V) | 12 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gebakken Bloedworst | 12 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Charcuterie Plank | 11 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ambachtelijk gebakken broodvan bakkerij Kalkdijk | 5 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Franse uiensoep | 7 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Soep van het Seizoen (V) | 6 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
V = vegetarisch | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|