
Doordat wij uitsluitend werken met verse (seizoens)producten, vernieuwen wij ongeveer elke 2 maand onze dinerkaart!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
De Josper is een elegante combinatie van grill en oven: 100% op houtskool; Dubbele oven- en grillfunctie in een gesloten barbecue; Door de temperaturen tussen de 250°C en 400°C behoudt het gerecht zijn delicate smaak. Onze rundersteaks worden uitsluitend geselecteerd uit de allerbeste vleesrassen; Door de hoge marmering en intermusculaire vetten behouden deze steaks, in combinatie met de Josper, hun unieke, natuurlijke smaak. Sommige steaks en ribstukken zijn drie tot 6 weken gerijpt in speciale rijpkasten. Het grillen van de steaks op 100% houtskool, peper en zout én de passie van onze koks doen de rest! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Voorgerechten | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rundercarpaccio | 12 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tartaar van Holstein Rund | 13 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kalfsmuis – Gamba | 14 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Huisgerookte Zalm | 13 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Salade van Krab | 15 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Burrata van Buffelmelk (V) | 14 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Charcuterie Plank | 11 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ambachtelijk gebakken broodvan bakkerij Kalkdijk | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Spaanse Pomodorisoep (V mogelijk) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kippensoep | 6 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
V = vegetarisch | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|