Voorgerecht

 

Aspergesoep
van verse asperges – beenham – cress

€6,50


Hoofdgerechten

 

Asperges ’traditioneel
ambachtelijke beenham – hollandaisesaus – gekookt ei – krieltjes – boterjus – frisse salade

€22,50

Asperges met in roomboter gebakken zalmfilet
hollandaisesaus – gekookt ei – krieltjes – boterjus – frisse salade

€24,50

Chef’s Special!

Rib-eye steak ‘Dry Aged’
Geserveerd met (keuze uit):
verse asperges – hollandaisesaus – gekookt ei – krieltjes – boterjus – frisse salade
of
frites – gebakken aardappelen – verse warme groente – rabarber of rauwkost

€29,50

Dry-ageing is een proces waarbij de geselecteerde vleesdelen minimaal 21 dagen, maar vaak langer, in een speciale kast of cel worden gerijpt aan de lucht. Aan de buitenkant ontstaat een harde droge korst, die voorkomt dat bacteriën het vlees binnendringen. Door die harde korst verdampt het vocht als het ware in het vlees, waardoor het vlees geconcentreerder wordt en een intensere smaak krijgt. Tot slot breekt het proces van droogrijpen spierweefsel langzaam af, waardoor het vlees nóg malser wordt! ‘Onze’ rib-eye steaks worden ook gerijpt in deze speciale kasten. Deze manier van rijpen én dankzij de bereiding van het vlees op onze houtskooloven, zorgen dat u een (h)eerlijk stuk vlees op uw bord krijgt!