|
| |
Aspergesoep | €6,50 | |
|
| |
Asperges ’traditioneel | €22,50 | |
Asperges met in roomboter gebakken zalmfilet | €24,50 | |
Chef’s Special! | ||
Rib-eye steak ‘Dry Aged’ | €29,50 | |
Dry-ageing is een proces waarbij de geselecteerde vleesdelen minimaal 21 dagen, maar vaak langer, in een speciale kast of cel worden gerijpt aan de lucht. Aan de buitenkant ontstaat een harde droge korst, die voorkomt dat bacteriën het vlees binnendringen. Door die harde korst verdampt het vocht als het ware in het vlees, waardoor het vlees geconcentreerder wordt en een intensere smaak krijgt. Tot slot breekt het proces van droogrijpen spierweefsel langzaam af, waardoor het vlees nóg malser wordt! ‘Onze’ rib-eye steaks worden ook gerijpt in deze speciale kasten. Deze manier van rijpen én dankzij de bereiding van het vlees op onze houtskooloven, zorgen dat u een (h)eerlijk stuk vlees op uw bord krijgt! |